Retourneren

Mag ik mijn artikelen retourneren?

De retourvoorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt, is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je artikel geen goede match is, mag je het gratis naar ons terugsturen binnen de zichttermijn.

Retourvoorwaarden

  1.  Op alle producten van Udecorate is er altijd een retourtermijn van minstens 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. Je hebt dan 14 dagen om je product aan te melden voor de retourneren via dit formulier. Daarna heb je nogmaals 14 dagen om je product daadwerkelijk retour te sturen. Meerdere artikelen in 1 bestelling? Dan heb je geluk: het is bij wet vastgelegd dat de termijn pas ingaat als je alles hebt ontvangen.
  2. Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover mogelijk).
  3. Cadeaubonnen en -kaarten kunnen niet worden geretourneerd.

Wat is het retourtermijn?

Op alle producten van Udecorate is er altijd een retourtermijn van minstens 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. Je hebt dan 14 dagen om je product aan te melden voor de retourneren via dit formulier. Daarna heb je nogmaals 14 dagen om je product daadwerkelijk retour te sturen. Meerdere artikelen in 1 bestelling? Dan heb je geluk: het is bij wet vastgelegd dat de termijn pas ingaat als je alles hebt ontvangen.

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

Gratis en zo gemakkelijk mogelijk. We ontvangen wel graag een seintje zodat we je snel terug kunnen betalen. Daarom start elke retourzending vanuit een contactformulier. De knop hieronder brengt je naar dit formulier. Je ontvang binnen 24 tot 48 uur jouw retourslabel per mail.

Ga naar het retoursformulier

Tips

  • Bewaar je verzendbewijs. Daarmee kunnen we je verzending traceren als er iets misgaat.
  • Past het niet in 1 doos? Geen probleem. Vermeld het adres en retournummer op elke doos, dan matchen wij ze in ons magazijn.
  • Het is niet mogelijk om meer dan 10 artikelen in 1x retour te melden.

Moet ik betalen bij retourneren?

Daar kunnen we kort en krachtig op antwoorden: Nee. Pakketjes en brievenbuspost verstuur je gratis.

Wat is het retouradres?

Je krijgt vanzelf het juiste retouradres voor jouw artikel tijdens je retourmelding. Zo hoef jij nooit te zoeken.

Wat als ik het retouretiket niet kan printen?

Daar kunnen we kort en krachtig op antwoorden: Nee. Pakketjes en brievenbuspost verstuur je gratis. Je krijgt vanzelf het juiste retouradres voor jouw artikel tijdens je retourmelding. Zo hoef jij nooit te zoeken.

Tip

Retourneer je via PostNL? Dan krijg je een barcode. Meer heeft de PostNL medewerker niet nodig. Even scannen en je pakketje kan meteen door.

Waar kan ik mijn artikelen voor retour afgeven?

Je hebt meerdere mogelijkheden. Maar het is gratis bij:

  • PostNL
  • de PostNL pakketbezorger

Hoe snel is een retour verwerkt?

Dat is heel simpel. we laten het je namelijk weten. We mailen je zodra je retourzending verwerkt is. Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat je het teruggestuurd hebt.

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:

  • iDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen
  • Creditcard: binnen 5 werkdagen

Heb je betaald met een cadeaubon en een andere betaalmethode? Dan betalen we je op dezelfde manier terug. We waarderen eerst de cadeaubon op en storten het restbedrag op de rekening waarmee je betaald hebt.

Retourlabel aanvragen.

Ik ga akkoord met de privacy statement.

Service & contact

Heb je ons nodig?

Onze klantenservice is elke dag bereikbaar via Facebook, Instagram of Email.