Trendz vakbeurs Gorinchem

Afgelopen dinsdag (27 augustus 2019) zijn wij van Udecorate bij de TrendZ vakbeurs in Gorichem geweest. Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? Op verschillende plekken op de beursvloer werd hier antwoord op gegeven. Experts praatte ons bij over de laatste trends en ontwikkelingen. Wij nemen twee huidige woontrends met je door.

udecorate-ornamenten

Trend 1: Goud in het interieur

Sinds 2017 zien we steeds meer goud terug in het interieur. Dit werd in 2018 nog meer en in 2019 groeide dit nog eens. Het populairst zijn de kleine gouden accessoires. Eigenlijk gaan we een beetje terug naar de jaren 60 en 70. Terug naar de warme basis voor het interieur.

Daarnaast is goud makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen als industrieel en minimalisme. Deze woonstijlen zijn op het moment ook erg populair.

Trend 2: Seagrass baskets

Je ziet ze wel vaker: manden van zeegras in allerlei verschillende maten, kleuren en patronen. Ook Udecorate kan niet onder deze trend uit. Housevitamin heeft een behoorlijk grote collectie van deze manden. Deze kun je dan ook binnenkort verwachten in de webshop.

Leave a Reply

De waardering van udecorate.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.